• Bestrijdt vliegen voordat ze een plaag worden
  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Veilig en effectief!

Veilig winkelen

Met een Vliegenactie account kunt u eenvoudig inloggen in onze webshop. Ga direct naar uw persoonlijke dashboard ; daar vindt u een overzicht van (lopende) bestellingen, facturen en meer! Nog geen eigen Vliegenactie account? Registreer hier eenmalig!

Bestellen

Heeft u producten gezien in onze webshop die u wilt bestellen? Voeg ze eenvoudig toe aan uw winkelmand door bij het product te klikken op de bestelknop. U kunt te allen tijde het gewenste aantal van betreffend product wijzigen.

Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Ook dat kan natuurlijk. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen: ma t/m vrij van 08.00 uur – 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur – 16.00 uur via: +31 546 666 666

Veilig betalen

Vliegenactie heeft diverse veiligheidsmaatregelen getroffen op haar site, waaronder het aanbieden van een beveiligde bestel- en betaalomgeving. Bestellingen en betalingen aan Vliegenactie zijn veilig en vertrouwd! U herkent de veilige Vliegenactie omgeving aan het volgende icoon in de browserbalk:

Heeft u nog vragen of wilt u advies?

Neem contact op met onze klantenservice.

Bel 0546 – 666 666
op werkdagen 08:00 – 17:00 uur